УСПЕХ ПОСТИГНАТ СО РАБОТАПравејќи спој од долгогодишното работно искуство и современиот тренд на градба на индустриски подови во областа на градежништвото и идејата за креирање на услуги со врвен квалитет, во далечната 1998 година ја формиравме фирмата Хипокс ДОО како компанија која се занимава со изведба на завршни работи во градежништвото.

НЕКОЛКУ ФАКТИ ЗА НАСКОНТАКТИРАЈТЕ НЕ